Eleonora

Eleonora Meubels

Een stijlvol interieur met een industrieel randje? Dan zijn de Eleonora meubelen precies wat u zoekt. De verschillende meubels van Eleonora hebben een perfecte mix tussen een strakke, moderne stijl en een nostalgisch, klassieke stijl. De meubels van Eleonora passen door deze combinatie gemakkelijk in ieder interieur. De collectie van Eleonora is alles omvattend, van kasten tot tafels en zitmeubels, Eleonora heeft het allemaal! Eleonora heeft verschillende series, met ieder een eigen stijl. U vindt vast en zeker de meubels die perfect in uw eigen interieur passen!

Eleonora Collecties

Bij Meubelplaats.nl worden verschillende collecties van Eleonora verkocht. Hieronder vindt u beknopt de informatie over de verschillende collecties, zodat u een beeld krijgt wat bij uw interieur past!

  • Eleonora Iron:   Deze collectie heeft stoere, industriële meubels die perfect passen in een modern, trendy interieur. De meubels worden gekenmerkt door het gebruik van mangohout in combinatie met een ijzeren frame.
  • Eleonora Mango: Zoals de naam al verraadt wordt ook in deze collectie veel gebruik gemaakt van het prachtige mangohout. Deze collectie heeft een tropische uitstraling en combineert perfect met bijvoorbeeld groene kamerplanten.
  • Eleonora Vintage: In de Vintage collectie van Eleonora wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en materialen, waardoor de meubels een unieke look krijgen. De meubels geven een vintage touch aan uw interieur.
  • Eleonora Castro: In deze collectie wordt gebruik gemaakt van gerecycled hout, oorspronkelijk afkomstig van boten. Het hout is geschuurd, waardoor verschillende kleuren naar voren komen.
  • Eleonora Industrieel: Deze industriële meubels zijn gemaakt van robuust metaal en geven direct een stoere uitstraling aan uw interieur. De meubels zijn tijdloos en passen perfect in een modern, trendy interieur.
  • Eleonora Ventura: De Ventura collectie van Eleonora bestaat uit meubels van donker gemêleerd hout met zwarte details. De meubels passen perfect in ieder interieur, van landelijk tot industrieel.
  • Eleonora Havana: De Havana collectie wordt gekenmerkt door de combinatie van gerecycled hout met de karakteristieke schuine poten. Ook deze collectie staat perfect in ieder interieur, door het gebruik van neutrale kleuren met unieke details.
  • Eleonora Cato: De Cato collectie wordt al snel het middelpunt van uw interieur door het gebruik van verschillende kleuren hout, voorzien van verschillende opdrukken. Naast hout wordt er gebruik gemaakt van metaal in deze collectie.

Eleonora Meubels bij Meubelplaats.nl

Bent u door het lezen van de omschrijvingen van de Eleonora meubels enthousiast geworden? Bij Meubelplaats.nl kunt u meubels uit de verschillende collecties morgen al in huis hebben! Meubelplaats.nl levert de meubels van Eleonora, mits op voorraad, de volgende werkdag helemaal gratis aan huis! Wilt u de meubels eerst zelf aanschouwen? Ook dat is mogelijk, de Meubelplaats.nl showroom in Deventer is woensdag t/m vrijdag geopend.